Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest VI. ker, Terézváros, 95.000.000 Ft, 89 négyzetméter
95 mFt
Budapest VI. ker,
eladó iroda/üzlethelyiség
Méret:
89 négyzetméter
Jelleg:
Üzlethelyiség
Berendezés:
nincs megadva
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
üzlethelyiség
Település:
Budapest VI. ker
Alapterület:
89 négyzetméter
Ár:
95.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9322854
Ingatlan leírás
Közvetlenül az Oktogon és az Andrássy út szomszédságában, a Jókai téren kínálunk eladásra, egy gyönyörű állapotban lévő, századfordulás ház földszintjén, utcai bejárattal, és saját portával rendelkező üzlethelységet.
Alapterülete 89 nm, de a több, mint 5 méteres belmagasságának, és az összenyitott pincével (csak ebből a helységből megközelíthető) együtt közel 220 nm hasznos területtel rendelkezik, új tulajdonosának számtalan lehetőséget kínálva a jövőbeni üzletének kialakításához. Jelenleg három teljesen különálló üzlettérrel rendelkezik, kisebb átalakítással ennél több is kihozható.
Belmagassága több, mint 5 méter, a földszinten 2,6m; az emeleten 2,4m; a pincében 2,4m.
Állapota kifejezetten jónak mondható, jelenleg is alkalmas ügyfelek fogadására. Fűtése gázcirkó, közös költsége 22.000.- Ft, ami tartalmazza a korlátlan hidegvíz használatot is!
Kihagyhatatlan lehetőség azoknak, akik frekventált, forgalmas helyen keresnek nagyobb méretű, jól osztható üzlethelységet, befektetési célból kifejezetten ajánlom!
Elhelyezkedése nem is lehetne frekventáltabb, Oktogon 1 perc séta, Andrássy út szintén két lépésre található, de közel van a Nyugati Pályaudvar, számos tömegközlekedési eszköz, Kisföldalatti, 4-es 6-os villamos mind-mind 1 perc sétával elérhető.
Az ár irányár!
Érdeklődés
Homexpress Ingatlaniroda - Irányi utca
Az értékesítő:
Homexpress Ingatlaniroda - Irányi utca
Homexpress Ingatlaniroda
+36704574943
 
 
 
 
 
 
Küldés