Eladó lakás Budapest III. ker, Arany-Üröm-Péterhegy, 68.000.000 Ft, 106 négyzetméter
68 mFt
Budapest III. ker,
eladó lakás
Méret:
106 négyzetméter
Szobák:
2 + 2
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest III. ker
Cím:
Óarany utca
Alapterület:
106 négyzetméter
Ár:
68.000.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
9186361
Szobák száma:
2 + 2
Fűtés jellege:
cirkó
Kilátás:
kertre néző
Építési év:
új építésű
Ingatlan leírás
Eladó újépítésű lakások Budapest III. kerületében, Aranyhegyen!

A lakópark 4 külön épületből áll (A,B,C,D), melyekben 2 lakás kapott helyet. Mind a 8 lakás 2 szintes, saját garázzsal, kertkapcsolattal. A fűtés lakásonként gázkazánnal vagy hőszivattyúval lesz kialakítva.
Az 1-es lakások mérete nettó 106,88nm + 5,65nm terasz.
A 2-es lakások mérete nettó 106,38nm + 5,52nm terasz.

Szerkezetek, anyagok:
Az épületek sáv és pont alapozással készülnek. A födémek monolit vasbeton szerkezetűek.
A szerkezeti födém az emeleti szint felett sík kivitelben, földszint fel-gerendákkal, monolit vb koszorúkkal készül. A fel-szerkezet hagyományos téglafalas és monolit betonszerkezet kombinációban készül. Az emeleti szint feletti födém a kedvezőbb hő-csillapítás elérése érdekében vasbeton szerkezetből készül. A lakások belső lépcsői a térben elhelyezkedő monolit vasbeton szerkezetűek és korlát-kapaszkodó nélküli kivitelűek. A monolit lépcsők burkolata PUR habba ragasztott tömbösített faforgácslapba ragasztott laminált parketta burkolat készül. A padló 1 rétegű talajpára elleni bitumenes vastaglemez szigetelést kap. A külső falazatok anyaga 30 cm vastag kerámia falazóblokk, amely a teljes külső felületen ( a fokozottan ( AA+) energia takarékos minősítést kielégítésére ) 15 cm vastag Dryvit hőszigeteléssel van ellátva. A lakáselválasztó falak 30 cm vastag (a mai kor hangtechnikai előírásait kielégítő) Silka 30 hang gátló mészhomok falazó elemből készülnek. Megjegyezni kívánjuk, hogy a SILKA hang gátló tégla nútféderes kialakítású ezért (a gyártó utasítása alapján is ) az állóhézagok nem igényelnek habarcskitöltést. Vevőinknél többször felmerült igényként, hogy a gépészeti csövezést egy 10 cm vtg. előtétfalba készítsük el. Erre előzetes jelzés és megrendelés alapján van lehetőség. A válaszfalak 10 cm vastag válaszfallapból két oldalon 1-1 cm vakolttal (vagy egyes esetekben 10 cm szerelt gipszkarton válaszfal alu. C-profil tartóvázzal) készülnek . A felhasznált szerkezetek minden tekintetben kielégítik vagy meghaladják a szabványokban előírt hő- és hangtechnikai követelményeket . A fszt.-i em.-i padlólemez a fűtött helyiségek alatt alulról hang-szigeteltek, a tetőtér vasbeton szerkezetei pedig felülről kapnak 20 cm vastag hőszigetelést. A támfalak a telekhatár mentén, a rámpa egyes szakaszain, vasalt beton, vagy kibetonozott zsalukő (vagy növénykosaras, illetve kő kosaras, vagy gyeprácsköves) talajtámfal, vagy föld rézsű.

Változtatási lehetőségek:
A vevőknek (a szerződés megkötését és a foglaló megfizetését követően) külön kérés alapján lehetőségük van, hogy saját lakásukra vonatkozóan módosításokat rendeljenek meg, ha:
• az nem befolyásolja az épület külső megjelenését vagy a közös használatú területek megjelenését
• az nem eredményez a megajánlottnál alacsonyabb minőségi színvonalat technikai jellemzők és megjelenés tekintetében
• az nem jár hátrányos következményekkel a lakásszomszédok vagy harmadik fél számára
• az nem befolyásolja a műszaki ütemtervet, a technológiai folyamatokat illetve nem ellentétes a vonatkozó jogszabályokkal, szerződésekkel,
• az nem érinti az épület központi berendezéseit és hálózatait (pl. fűtési rendszer, elszívás, kaputelefon-rendszer, lefolyórendszer stb.).
• az nem befolyásolja a műszaki kivitelezés ütemét és befejezési határidejét.
• az nem befolyásolja az épület vízszigetelését.
• az nem befolyásolja az épület-épület együttes külső egységes megjelenését

Az épület közös részeinek kialakítása teljes mértékben a Beruházó kompetenciája, erre változtatási kérelmet nincs lehetőség elfogadni. Közös résznek számít ebből a szempontból a lakások külső nyílászárói, bejárati ajtaja a szerelvényeivel, teraszburkolat, lépcsőházi és lépcső burkolat, erkélykorlátok, teraszfalak színe, a lépcsőházban és erkélyeken lévő elektromos és egyéb szerelvények (pl. ajtócsengő) valamint a lámpatestek.

A1 lakás – 70M Ft
A2 lakás – 72M Ft
B1 lakás – 68M Ft
B2 lakás – 70M Ft
C1 lakás – 69M Ft
C2 lakás – 71M Ft
D1 lakás – 70M Ft
D2 lakás – 72M Ft

Bővebb információkért hívjon bizalommal!

Vevőink számára a közvetítés ingyenes!
Térkép
Érdeklődés
Homexpress Ingatlaniroda - Bécsi út
Az értékesítő:
Homexpress Ingatlaniroda - Bécsi út
Homexpress Ingatlaniroda
+36-30-575-5044
 
 
 
 
 
 
Küldés