Eladó lakás Budapest V. ker, Belváros, 149.000.000 Ft, 140 négyzetméter
149 mFt
Budapest V. ker,
eladó lakás
Méret:
140 négyzetméter
Szobák:
4
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest V. ker
Alapterület:
140 négyzetméter
Ár:
149.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9322901
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Ingatlan leírás
A Belváros egyik legjobb pontján, a Váci utcától és a Vásárcsarnoktól fél percre, a gyönyörűen felújított Fővám téren kínálunk eladásra egy igazán egyedi PANORÁMÁS Ingatlant. A lakás egy 1894-ben épült, nagyon jó állapotú, liftes ház félemeletén helyezkedik el, 134 nm-es, összesen 4 utcai szobával és egy Hall-al rendelkező, panorámás lakás. A lakás szobái, a Fővám térre, és a gyönyörű Szabadság hídra néznek, ez teszi lakást valóban egyedivé!

A liftes, karbantartott ház impozáns lépcsőházát és függőfolyosóit pár évvel ezelőtt újrafestették. A ház műemlék jellegű, ezért pályázat útján nagy összegű EU támogatást kaphat 2019-től a homlokzat és az udvar felújítására. A közös képviselő figyelemmel kíséri a meghirdetett pályázatokat, eddig minden évben igénybe vette a lehetőségeket.
Kiváló lehetőség saját lakásnak, ha igazán jó környezetben, és egy valóban értékálló lakásban szeretne élni. Befektetési célból is kiváló, hiszen méreteiből, jó átalakítási lehetőségeiből, kiváló közlekedési adottságai miatt (metrók, villamosok, buszok) adódóan kiadásra is tökéletes, vagy egy nívós iroda is könnyen kialakítható.
Érdeklődés
Homexpress Ingatlaniroda - Irányi utca
Az értékesítő:
Homexpress Ingatlaniroda - Irányi utca
Homexpress Ingatlaniroda
+36704574943
 
 
 
 
 
 
Küldés