Eladó lakás Budapest V. ker, Belváros, 495.000 €, 94 négyzetméter
495 e€
Budapest V. ker,
eladó lakás
Méret:
94 négyzetméter
Szobák:
2
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest V. ker
Cím:
Belgrád rakpart
Alapterület:
94 négyzetméter
Ár:
495.000 €
Ingatlan azonosító:
9268320
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
2
Kilátás:
panorámás
Ingatlan leírás
„Nagyvilágú glamúr a folyóparton”
V. kerületben, a Belvárosban, közvetlenül a Dunaparton, a Váci utca és a Ferenciek tere szomszédságában, a UNESCO Világörökség részeként is ismert Belgrád rakparton, Schomann Antal tervezte, 1895-ben, eklektikus stílusban épült, kiváló állapotú, liftes, nagypolgári ház 1. emeletén kínálunk eladásra egy tulajdoni lap szerint 94 m2-es, 3 szobás, nemzetközi hírű belsőépítész által saját részre tervezett, teljes mértékben felújított ingatlant.
45,2 m2-es, 6 (!) önálló ablakos, Dunára, Gellért hegyre és Citadellára panorámás nappaliként funkcionáló szalon, ahol a nagyfelületű tükörborítás mellett az illuzionisztikus fotótapéta is a belsőépítész designer sajátja. Az előszoba gazdag gipszstukkó díszítést kapott, míg az impozáns megjelenésű fürdőszoba mosdópultja egy antik chinoise komódból lett kialakítva, amelynek arany grafikája ellensúlyozza a fekete-fehér színkontrasztot. A hálószoba a tervező eddigi legfranciásabb munkája. A konyháról annyit, hogy tulajdonosa egyszerűen csak „pezsgőkonyhának” hívja a csöppnyi helységet, amelynek koktélpartik esetén van csak igazán szerepe. A kobaltkék válaszfal kilincse egy lebontásra ítélt angol kastélyban teljesített korábban szolgálatot. Az egyedi tervezésnek, az ablakok előtt úszó hajók látványának, valamint a 4,18 m-es belmagasságnak köszönhetően új tulajdonosa belecsöppenhet az igazán arisztokrata életérzésbe.
A bútorzat nem képezi az ár részét!
Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon!
A legjobb árat ingatlanirodánkon keresztül érheti el.
An Elegant, Classical, Fully Interior Designed Apartment on the Piano Nobile is for sale. 1st Floor Danube facing apartment.
1 Bedroom, Air-conditioned 1 Large Marble Master Bath, 1 Powder room, Large Entrance / Dinning Hall A Grand, elevated,
45.20 Drawing Room with 6 Single Windows Directly on The Danube Providing an Extensive Panoramic view of The Danube and the Gellert Hill
Extensive Storage and an Attic Compact, Modern eat-in Kitchen 94 Square Meters Ceilings 4.18 Meters High
The apartment is not furnished!
Get the best price from our real estate broker.
€495,000.00
Térkép
Érdeklődés
Homexpress Ingatlaniroda - Irányi utca
Az értékesítő:
Homexpress Ingatlaniroda - Irányi utca
Homexpress Ingatlaniroda
+36704574943
 
 
 
 
 
 
Küldés