Eladó lakás Budapest V. ker, Belváros, 85.900.000 Ft, 70 négyzetméter
85,9 mFt
Budapest V. ker,
eladó lakás
Méret:
70 négyzetméter
Szobák:
2
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest V. ker
Alapterület:
70 négyzetméter
Ár:
85.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9574321
Emelet:
4. emelet
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
egyéb
Kilátás:
utcai
Ingatlan leírás
V. kerületben, a Belvárosban, a Szabadság híd és az Erzsébet híd között, az UNESCO által a Világörökség részének nyilvánított, elegáns éttermekkel teli Belgrád rakparton, 1913-ban épült, klasszikus nagypolgári, kiváló állapotú, tágas előtérrel és kultúrált belső térrel rendelkező, liftes ház magasemeletén (IV.) kínálunk eladásra egy 70 m2-es, 2 szobás, utcai, dunai részpanorámás, felújított és bútorozott lakást.
Befektetési és lakhatási célokra egyaránt kiváló választás, azonnal kiadható, illetve költözhető, csak a bőröndöket kell hozni. A fűtést és melegvizet már az újabb kombicirkó szolgáltatja, műszakilag és esztétikailag is megugorja a kívánt szintet.
Lokáció szempontjából jobb nem is lehetne, a ház is megbecsült, tagja a 100 éves házak programnak, görög étterem, olasz étterem, Váci utca, Fővám téri Nagyvásárcsarnok, Ferenciek tere mindössze pár perces sétaútra. Közlekedésügyileg szintén tökéletes választás, 3-as és 4-es metróvonalak, 2-es, 47-es és 49-es villamos, illetve számos autóbusz segítségével megközelíthető.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon!
Érdeklődés
Homexpress Ingatlaniroda - Irányi utca
Az értékesítő:
Homexpress Ingatlaniroda - Irányi utca
Homexpress Ingatlaniroda
+36704574943
 
 
 
 
 
 
Küldés