Eladó lakás Budapest XI. ker, Lágymányos, 69.500.000 Ft, 67 négyzetméter
69,5 mFt
Budapest XI. ker,
eladó lakás
Méret:
67 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XI. ker
Alapterület:
67 négyzetméter
Ár:
69.500.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
9623688
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
távfűtés
Elhelyezkedés:
társasház
Kilátás:
utcai
Építési év:
50 évesnél régebbi
Ingatlan leírás
Kivételes lehetőség Újbuda Központjában!

Költözés miatt eladóvá vált 2 évvel ezelőtt saját célra extrán felújított 67 nm-es, 2 szobás, első emeleti lakásunk, amely Újbuda egyik legszebb polgári házában található a Karinthy Frigyes utca elején.
Egy perc az Allee, a Móricz Zsigmond körtér, a 4-es,6-os villamos és a 4-es metró.
A társasház liftes, kívül-belül nagyon szép állapotban található. Az itt lakók féltő szeretettel óvják, gondozzák.
A lakást tulajdonosai jelenleg irodai célra használják, de a felújításkor alapvető szempont volt, hogy mind a lakáscélú, mind az irodacélú használatnak tökéletesen megfeleljen.
A felújítás során teljesen újra épült az ingatlan, minden közfal elbontásra került, új alaprajzi beosztás került kialakításra: külön nyíló szobák, konyha-étkező-(tárgyaló-recepció), fürdőszoba wc-vel, vendég wc.
3 rétegű hő és hangszigetelt műanyag ablakok kerültek beépítésre elektromos aluredőnyökkel egyetemben, valamint egyedi gyártású beltéri ajtók.
A lakás belsőépítészeti terveit egy neves belsőépítész készítette el.
A konyhabútor úgy lett tervezve, hogy túl azon, hogy maximálisan gépesített Elektrolux készülékekkel (mosogatógép, mosógép, mikró, indukciós főzőlap, sütő, szagelszívó), egy mozdulattal eltüntethető egy harmonika ajtó mögé.
A két szoba kialakítása is oly módon történt, hogy egyaránt megfelelnek egy vezetői és munkatársi irodától elvárt követelményeknek, valamint a nappali és hálószobai standartoknak is.
A lakásnak teljesen új fűtési és vízhálózati rendszere épült ki, amely rácsatlakozik a házközponti rendszerre. Minden helyiség klimatizált, amelyről egy LG hűtő-fűtő klímarendszer gondoskodik. Kiépített riasztórendszer a Multi Alarm távfelügyeleti rendszerébe van bekötve.
A közös költség 9.782 Ft/hó, a távfűtés díja 18.888 Ft/hó. A víz és áramfogyasztás elszámolása mérőóra alapján történik.
Ha Ön egy kényelmes, élhető otthont vagy pedig egy elegáns, magas nívójú irodát keres Újbuda központjában, akkor bátran ajánljuk figyelmébe ingatlanunkat.
Érdeklődés
Homexpress Ingatlaniroda - Bartók Béla
Az értékesítő:
Homexpress Ingatlaniroda - Bartók Béla
Homexpress Ingatlaniroda
+36-70-396-7865
 
 
 
 
 
 
Küldés